onsdag 3 mars 2010

Hrrmm...

Mamma är på väg till Kampes i Mariestad! Tjoho! Men... jag hade ju redan en massa ullgarn. Faktiskt ganska mycket mer än vad jag trodde. Fast jag tycker nog att man kan se att det saknas ett par nyanser från färgkartan, så jag måste nog beställa ett par härvor. Gul, orange, klarblå, mossgrön och så lite mer antracit/nästan svart. JO det behövs!


Här är förresten min alldeles egna "garnaffär"! Det är inte alla som har en sån, jag minns inte om jag visat den förut. Hyllan står i mitt stick-rum. När det är dags för något nytt projekt så går jag in och tittar lite och myser bland garnerna, kanske vevar upp något på nystmaskinen eller sorterar lite färger. Fett najs =)


Jag har lite korgar också med garn. De som jag har mycket av samma = ullgarnet från Kampes och Drops Alpacka. Och en massa restgarner, det som väljs allra sist.
Lite sockgarn:

Tilda från Svarta Fåret:
En liten duk från mormors mönster fick ett eget fack i hyllan för inspirationstittar.

4 kommentarer:

 1. Fniss, ojdå!!
  Jag måste nog inte handla mer. Du har inte plats ser jag :D

  SvaraRadera
 2. Klart du behöver lite till, underbar inspirationshylla

  SvaraRadera
 3. Alla skulle ha en garnhylla,jag skaffade mej ett vitrinskåp för inte så länge sedan ,mycket bättre när man kan se dem direkt o känna på dem än att kasta ut påse efter påse fr garderoben o ändå inte hitta rätt,hehe..då e detta mycket bättre,hehe =)

  SvaraRadera
 4. Ingen dålig hylla med innehåll! Klart man behöver mera, du har ju tomma fack!!!!

  SvaraRadera