måndag 14 april 2008

Trädgårdsmässa

Vi var på trädgårdsmässan i Älvsjö i lördags, Millan, Anne & jag. Det var kul!! Jag köpte ingenting, har massor med pengar på presentkort på plantagen så jag snålade lite... Men några tidningar blev det. En sån här hylla skulle jag kunna tänka mig!


Ooooh vad det växer. Har flyttat om och sått en del nytt. Jag behöver fler grejer att ställa krukorna i/på, annars har vi snart inga tallrikar att äta på!

Sparrisen är kul även om den är liten, det ser verkligen ut som sparris =) Jag är lite ledsen bara, för jag har läst att man inte ska skörda förrens efter 4 år. Hahaha... så kan det gå. Hade vårstädning i trädgården igår o klippte bort allt som torkat i höstas. Det kommer nya blad överallt. Nu ska jag bara gräva ordning på kompostjorden och fylla på med lite extra köpt jord och gödsel så är landet redo sen. Det ska bli roligt att sätta ut snören och göra rader för potatis och grönsaker.


Och för övrigt så stickar jag väldigt långsamt just nu. Den randiga tröjan har inte ens ett färdigt bakstycke ännu. Men det kommer så småningom.

1 kommentar:

  1. Då tar jag med mig bräder och färg och oppukerar erat garage då : )

    Såg på ett program med Jamie Oliver och han sa också att det tar 4 år för sparrisen att mogna. Ja du 4 år - lycka till.

    SvaraRadera