lördag 17 januari 2009

Stickveckan som gått

I lördags var vi på födelsedagskalas hos Anne, jag hade bestämt mig för att presenten skulle bli den blå sjalen med rutor som jag visat bild på tidigare. Det var kul, hon blev väldigt glad. Detta är garnet jag använt, det var verkligen mysigt att sticka av:


Häromdagen var jag hos Marie och lämnade hennes sjal, som också är trekantig och blå!

Det blev lite lite garn över från sjalarna i entrådigt ullgarn från Öland. Kanske man skulle kunna sälja blommor till scrapbookare?!


En mössa i garn från handpainted yarn har jag som "sängstickning", det är den jag stickar några varv på innan jag somnar (när Nicklas väntar på att sändningarna från Dakarrallyt ska börja).


Jag stickar också vidare på de grå/svarta vantarna. Bild kommer snart, jag har bara en tumme kvar. Snart, snart är jag framme vid det gröna på nystanen!


Jag kunde ju annars ha köpt detta från början, så hade det inte behövt bli tre par vantar i stället för ett par, haha:Min tulpan har slagit ut!


3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du tar!!

  Skoj med tulpanerna..
  Man kanske skulle ta en semestertripp till Ururguay istället ;)
  Undrar hur mycket man kan släpa med sig hem utan att tulla??

  SvaraRadera
 2. Så vantarna blev klara idag? bravo. Själv åkte jag till garnaffären och köpte sådant där "sjal garn" och det blev färgton grön. Har börjat på den och ska nu fortsätta för det är ju sååå kul (i början inte när man ser att halva nystanet fortfarande är kvar). Tack för kaffet syns i möra.
  Anne

  SvaraRadera
 3. hallå
  vet du hur eftertraktade blommorna är i "min" värld???. Skicka hit ett gäng så kan jag sälja dom Dyyyyyrt åt dig;)

  Kram Camilla

  SvaraRadera